Sekretess|Integritetspolicy


 

1- Utgivare

Webbplatsen www.clarins.com publiceras av Clarins SA Société Anonyme à Directoire et Conseil de Surveillance (bolagsstyrelse och förvaltningsråd) med kapital på 163.528.008 euro, vars säte är beläget på 9 rue du commandant Pilot, 92 200 Neuilly sur Seine, och vars huvudadress är 12 avenue de la Porte-des-Ternes 75017 Paris, registrerat i Registre du Commerce et des Sociétés (franska handelsregistret) i Nanterre med nummer 330 589 755. 

Momsregistreringsnummer (VAT-nummer): FR 52 330 589 755

Ansvarig utgivare: Emilie Depoux-Nottin

E-postadress: serviceclient-fr@online.clarins.com

 

2- Webbhotell

www.clarins.com är baserad hos webbhotellet eCommera: 

eCommera Limited

Wells Point, 79 Wells Street,1st floor,

London W1T 3QN United Kingdom

med kapital på 6,556,000 GBP. 

Tel: +44 207 291 5800 

E-post: www.ecommera.com

 

3- Immateriell äganderätt

I enlighet med de lagar som styr upphovsrätt, andra litterära och konstnärliga rättigheter samt andra liknande rättigheter är denna webbplats och allt dess innehåll, märken, teckningar, fotografier, texter, illustrationer, logotyper, sekvenser oavsett om de är animerade eller ej, eller har ljud eller ej, grafik m.m. samt sammanställning därav Clarins exklusiva egendom och ger ingen licens eller andra rättigheter utöver den att konsultera webbplatsen. All reproduktion eller användning i dess helhet eller delar av dessa element är endast tillåtna i informationssyfte för personligt och privat bruk. All annan reproduktion och användning av kopior i annat syfte är uttryckligen förbjudet. Varken webbplatsen (i dess helhet eller delvis), dess innehåll, eller dess märken får användas, reproduceras, dupliceras, kopieras, säljas, säljas vidare, göras tillgängliga, ändras eller brukas på något annat sätt, i sin helhet eller delvis, i något som helst syfte förutom med föregående skriftligt godkännande från Clarins.

Allt annat användande utgör intrång. 

  

4- Ansvarsskyldighet

Clarins strävar efter att säkerställa att uppgifterna på denna webbplats är tillförlitliga och exakta samt att dessa uppgifter uppdateras. Likväl kan Clarins inte på något sätt garantera att uppgifterna på webbplatsen är exakta eller fullständiga, och Clarins avsäger sig allt ansvar för skador, direkta eller indirekta, oavsett orsak, ursprung, natur eller konsekvenser som orsakats till följd av ett besök på denna webbplats eller om det inte har gått att besöka den, samt för användning av webbplatsen och/eller betydelsen av information som kommer direkt eller indirekt ifrån webbplatsen.

Clarins förbehåller sig rätten att när som helst och utan förvarning ändra eller korrigera innehållet i de dokument som publiceras på webbplatsen.

 

5- Länkar

Det är inte tillåtet att skapa hyperlänkar till www.clarins.com utan föregående skriftligt godkännande från Clarins. Clarins avsäger sig allt ansvar för innehåll, reklam, produkter eller tillhandahållna tjänster på eller via webbplatser som länkats till Clarins webbplats.

 

6- Kakor 

Vi (Clarins) använder kakor som sparas på din dator. Vi kan inte identifiera dig med hjälp av dessa kakor. I allmänhet så lagrar de information om hur du navigerar på vår webbplats (de sidor du besöker, datum och klockslag, m.m.) som vi kan se nästa gång du besöker oss. I detta fall innehåller de information som du har gett oss. På så sätt slipper du, vid ditt nästa besök, att fylla i samma formulär igen. 

Om du vill kan du blockera kakor genom att ställa in den webbläsare enligt följande: 

För Mozilla firefox:

 

1. Gå till verktygsmenyn och välj Alternativ. 

2. Klicka på ikonen Sekretess. 

3. Gå till Kakor och väl det alternativ som passar dig.

 

För Microsoft Internet Explorer 6.0: 

1. Gå till verktygsmenyn (eller Tools), därefter till Internetalternativ (eller Internet Options). 

2. Klicka på fliken Säkerhet (Confidentiality). 

3. Välj den önskade nivån med hjälp av markören. 

 

För Microsoft Internet Explorer 5: 

1. Gå till verktygsmenyn (eller Tools), därefter till Internetalternativ (eller Internet Options). 

2. Klicka på fliken Säkerhet. 

3. Välj den önskade nivån med hjälp av markören.

 

För Netscape 6.X 7. X:

1. Gå till menyn Redigera (Edit) och därefter till Inställningar (Preferences). 

2. Sekretess (Privacy & Security). 

3. Kakor 

 

För Opera 6.0 eller senare: 

1. Gå till menyn Inställningar därefter till Inställningar > Avancerat. 

2. > Sekretess

 

3. > Kakor 

7- Personuppgifter

Clarins har förbundit sig att bevara sekretessen för personuppgifter som tillhandahålls online. Uppgifterna som samlas in databehandlas och är avsedda för utskick av nyhetsbrev och/eller hantering av köpinformation. Det är Clarins och dess partners som tar del av uppgifterna. Användaren kan och har rätt till att få tillgång till, rätta, motsätta sig och radera personuppgifter hos Clarins genom att skicka ett e-brev till clarins-conseils@clarins.net

Uppgifterna för nyhetsbrev lagras hos:

 

BUSINESS & DECISION INTERACTIVE EOLAS

8, rue Voltaire

38000 Grenoble

 

Webbplatsen är registrerad hos CNIL (Commission nationale de l'informatique et des libertés, motsvarar ung. svenska Datainspektionen) med nummer 59 21 50.

Denna rättsliga information regleras av fransk lag.