FRÅGOR

VÄLKOMMEN

Är du:

Nybörjare eller expert på skönhetsvård?
Välj din nivå för att filtrera frågorna så berättar
vi allt om den 8:e generationens Double Serum.

NYBÖRJARE
EXPERT

Dina frågor gäller:

 • Jag har redan ett ansiktsserum som jag älskar,
  varför välja Double Serum?

  Double Serum

  Med tiden, påfrestningar, stress och sol, skadas hudens vitala funktioner. Om huden är slapp är en kur med Double Serum utöver din vanliga vårdrutin nödvändig för att stimulera huden. Räkna med 3 till 4 veckor. Den tid det tar för cellerna att förnya sig.

  Double Serum

 • Jag har förnärvarande matt hy

  Double Serum

  Många olika faktorer kan orsaka matt hy. Till exempel föroreningar och stress. Double Serum med sin antioxidativa verkan gör det möjligt att minska de oxidativa skadorna från föroreningar och stress för att ge din hud lyster. En kur på 3 till 4 veckor (den tid det tar för cellerna att förnya sig) och du kan säga hej då till den matta hyn!

  Double Serum

 • Jag röker, hur kan jag begränsa rökningens effekter på min hud?

  En vårdprodukt som Double Serum kan begränsa de skadliga effekterna av rökning tack vare sin antioxidativa verkan och effekt mot fria radikaler. Applicera en dagkräm med Clarins sammansättning mot föroreningar för att få ett extra skydd. Men naturligtvis är det bästa för din hud att du slutar att röka!

 • Serum eller kräm, vad ska man välja?

  Double Serum

  En dagkräm är grundläggande i den dagliga rutinen, eftersom de ger ett komplett skydd mot dagens påfrestningar. Ett ansiktsserum är en vårdprodukt med hög koncentration av aktiva ingredienser som perfekt kompletterar resultaten från andra vårdprodukter. Det kan användas varje dag eller som kur beroende på hudens behov, årstid ...

  Double Serum

 • Vilka är fördelarna jämfört med mitt hemmagjorda serum?

  Lire la vidéoDouble Serum är resultatet av mer än 30 år av åldersmotverkande expertis. Dess [20+1] aktiva ingredienser har hållit för mer än hundra tester av deras enastående rynkmotverkande effektivitet. Dess dubbla sammansättning med inspiration från hudens och cellernas hydrolipida film ger optimal bioaffinitet. Slutligen, dess dubbla pumpflaska med tryckknapp möjliggör en skräddarsydd dosering.

 • Jag letar efter en effektiv åldersmotverkande vårdprodukt.

  Double Serum har redan bevisat sin verkan för kvinnor som oroar sig över hudens ungdomlighet:

  • 81 %*
   av kvinnorna
   ansåg att deras
   hud var vackrare
   efter 7 dagar
  • 86 %*
   av kvinnorna
   ansåg att deras
   hud var vackrare
   efter 28 dagar
  • 83 %*
   av kvinnorna
   är övertygade om
   Double Serums effektivitet*

  *Nöjdhetstest: 362 kvinnor

 • Vad är det för skillnad
  mellan "mot rynkor" och "åldersmotverkande"?

  En produkt mot rynkor verkar specifikt mot rynkor, medan en åldersmotverkande produkt verkar på tecknen på åldrande:

  • Fina linjer och rynkor
  • Minskad lyster
  • Förlust av fasthet, elasticitet och spänst
  • Förlust av densitet
 • Hur använder man ett serum?

  Lire la vidéoTänk på i vilken ordning som du applicerar dina vårdprodukter! Om du har en ögonprodukt ska du applicera den först, därefter ansiktsserum och till sist dag- eller nattkräm. Tänk på att skrubba huden varje vecka så att den blir mottagligare för produkterna!

 • Vad ger Double Serum min hud?

  Omedelbart

  Din hud blir mjuk och behaglig, huden får lyster

  Efter 7 dagar

  Minimerade porer och fina linjer

  På 4 veckor

  Huden verkar yngre, den är synbart slätare, fastare och vackrare.

 • Vid vilken ålder bör jag börja med åldersmotverkande vård?

  Double Serum

  Från 25-årsåldern så börjar huden att åldras. Påfrestningar som stress, föroreningar, sol (m.m.) är faktorer som åldrar huden i förtid. Att börja använda en vårdprodukt mot rynkor i den åldern gör det möjligt att bevara hudens ungdomlighet längre.

  Double Serum

 • Min hud förändras, bör jag byta dagkräm?

  Double Serum

  Det är dags att lägga till ett serum till din hudvårdsrutin! Ett serum gör det möjligt att optimera din kräms effekt tack vare dess djupgående verkan på hudens 5 vitala funktioner: Förnyelse, syresättning, näring, återfuktning och skydd.

  Double Serum

 • Jag vet inte vilket serum som jag ska välja.

  En skönhetskonsultation i butik eller på vår hemsida hjälper dig att fastställa din huds behov. Om du inte har några särskilda skönhetsbekymmer så är Double Serum en utmärkt "skönhetsframkallare" eftersom det verkar på huvudtecknen för åldrandet och passar alla kvinnor oavsett ålder, färg eller hudtyp, till och med känslig hud..

 • Jag har redan ett serum, varför byta?

  Double Serum

  Double Serum är det enda* åldersmotverkande serumet som verkar på de 5 vitala nyckelfunktionerna för hudens ungdomlighet och skönhet. Det ersätter inte ett mer målinriktat serum, men har en djupgående verkan på hudens ungdomlighet. *Hos Clarins

  Double Serum

 • Sedan en kort tid tillbaka har jag utvidgade porer.

  Ibland utvidgar sig porerna med åldern på grund av minskad fasthet. Det är därför som Double Serum är berikat med ett extrakt av morrhårsmynta som verkar på porernas utvidgning. Efter 4 veckors användning har porernas volym minskat med 16 %* och deras yta med 1 %*.

  Klinisk test – 39 kvinnor, 4 veckor.

 • Jag är förnärvarande stressad och trött, kan man se det på min hud?

  Double Serum

  Stress är inte hudens vän eftersom stress gör att vävnader oxiderar. Double Serum med sin antioxidativa verkan gör det möjligt att begränsa skadorna av övergående stress. En kur på 3 till 4 veckor (den tid det tar för cellerna att förnya sig) skulle göra din hud gott!

  Double Serum