Orubblig, sitter i 18 timmar*, en hel dag utan att du behöver bättra på

NYHET

Everlasting Foundation+ SPF15

För en perfekt jämn, felfri hy,

från morgon till kväll.

Orubblig, sitter
i 18* timmar

  • Tredubbelt skydd
  • Matt finish med lyster
  • Perfekt jämn, felfri hy
  • Hud som känns bekväm i 18 timmar*
  • Perfekt hållfasthet i 18 timmar

*Nöjdhetstest – 60 kvinnor

I stan

Kl. är 8.30 på morgonen och du känner dig redan utmattad? Det är inte så konstigt eftersom du har minst 20 saker att göra från det att barnen vaknar och tills de går till skolan. Du måste och ta itu med solen och föroreningar.

Everlasting Foundation+ SPF 15 skyddar din hud med sina aktiva ingredienser mot föroreningar, 100 % mineraliska och mot fria radikaler samt med solfaktor 15.

På tåget

Du befinner dig inklämd i en överfull tågvagn. Och det är varmt, riktigt, riktigt varmt. Något din hud inte klarar av?

Inga problem. Du kommer att komma till jobbet med en fräsch, matt hy. Everlasting Foundation+ SPF 15 ger 18 timmars* motstånd mot fukt och svett.

På jobbet

Idag har du ett mycket viktigt möte med din chef. Du kan din presentation fram- och baklänges, men du är ändå superstressad. Att göra fel är inte ett alternativ.

Ta det lugnt och ha roligt på mötet. Det kommer inte finnas ett spår av svett. Everlasting Foundation+ SPF 15 döljer omedelbart pigmentfläckar, imperfektioner och stress! Den är ditt val för att känna dig säker.

Dags för yoga

Du tycker om en hälsosam själ och en välformad kropp. För att det ska bli verklighet kan du inte hoppa över veckans yogakurs. Tänk lugn! Everlasting Foundation+ känns behaglig i 18 timmar. Sammansättningen som är berikad med ekologisk quinoa bevarar huden mjuk.

För extra komfort vid applicering och under dagen har Clarins laboratorier berikat Everlasting Foundation+ SPF 15 med ekologisk quinoa som förstärks av VEGETABILISKA MICROPATCH så att din hud blir mjuk och återfuktad.

På festen

Hinner du inte hem innan tjejkvällen på stan?? Få huvuden att vända sig med endast lite rouge och rött läppstift.

Everlasting Foundation+ SPF 15 sitter i 18 timmar nonstop från morgon till kväll utan att du behöver bättra på.

NYHET

Eclat Minute Baume Embellisseur

N°01 rose