Trippelaktiva kroppsbehandlingar

Clarins är kroppsexperten. Och har alltid varit det. Clarins specialisten på kroppsformning och åtstramning är även expert på kroppsbehandlingar.

Body Lift Sculptor

PÅ SPAT

60 min

Den kroppsformande expertbehandlingen som dränerar och filtrerar för att återställa en känsla av lätthet och välbefinnande. Kroppens konturer omdefinieras och huden är lenare och skönare. Bevisade resultat: -1/2 cm* runt låret efter 1 timmas behandling på institutet. Och du känner dig bekväm i din kropp igen!

HEMMA

 • Body Lift Cellulite Control

  LÄS MER

 • Body Shaping Cream

  LÄS MER

 • "Anti Eau" Body Treatment Oil, 100 % rena växtextrakt

  LÄS MER

* Effektivitetstest med 22 kvinnor efter 1 timmas behandling.

Firming Age Corrector

PÅ SPAT

60 min

Återställer ungdomlig fasthet, släthet och lyster med hudförfinande exfoliering, 60 minuter av vitaliserande och stärkande massage och en intensiv åtstramande kroppsmask. Tänk på den som en allt-i-ett-ungdomsboost för kroppen.

HEMMA

Moisture Quencher

PÅ SPAT

60 min

Återställer extrem mjukhet, smidighet och komfort till uttorkad eller torr hud med lenande exfoliering, 60 minuter av återfuktning och omhuldande massage och en intensivt närande kroppsmask. För en kropp som skimrar som siden och som känns sammetslen.

HEMMA

Sun Glow

PÅ SPAT

60 min

Den ultimata brun-utan-sol-behandlingen för ansikte och kropp med lenande exfoliering, en djupgående lyxig applicering med en prisvinnande brun-utan-sol och en heltäckande, läcker, långvarig, gyllene färg som ser lika naturlig ut på vintern som på sommaren. Du kan till och med klä på dig direkt efter behandlingen.

HEMMA

Body Wrap Relaxing

PÅ SPAT

60 min

Denna milda insvepning består av grön lera och essentiella oljor. Den har en remineraliserande verkan på huden och främjar en underbar känsla av avslappning. Huden känns silkeslen och skön.

HEMMA

Body Wrap Contouring

PÅ SPAT

60 min

En djuprenande insvepning som består av röda tranbär, hallon och rispuder. Bidrar till att förfina konturerna och gör huden mjuk och fast.

HEMMA

Body Wrap Tonifying

PÅ SPAT

30 min

En exotisk insvepning som består av apelsin, kanel och rispuder. Ger energi och vitalitet. Huden känns len och mjuk.

HEMMA

 • "Anti Eau" Body Treatment Oil, 100 % rena växtextrakt

  LÄS MER

Body Polisher

PÅ SPAT

30 min

Intensiv dubbelexfoliering som rengör på djupet och förnyar hudens textur för en kropp som är supermjuk, smidig och len. Den bidrar även till att minimera pigmentfläckar och bristningar så att huden ser fräschare, ljusare och jämnare ut, som en sista touch appliceras en kroppslotion som återfuktar på djupet.

HEMMA