CLARINS SKIN SPA

Belägna över hela världen, Clarins Skin Span är utformade
som fridfulla platser för egentid, dit du kan dra dig undan
för att få de allra bästa ansikts- och kroppsbehandlingarna
utförda av skickliga, omtänksamma skönhetsterapeuter.

SKIN SPA NEUILLY SUR SEINE, FRANKRIKE

Beröring. Vetenskap. Sinnena.

Clarins-behandlingar: en exklusive 100 % manuell metod, högpresterande sammansättningar med hög koncentration av växtextrakt och en unik, sensorisk upplevelse varje gång.
I händerna på Clarins expertskönhetsterapeuter, upplever huden njutningen i en anpassad behandling: exakta, riktade rörelser som flödar in i varandra, perfekt anpassade efter dina behov och önskemål, för att ge omedelbara, synliga och långvariga skönhetsresultat och välbefinnande.

ClarinsPRO: hög prestanda.

Alla Clarins-produkter är resultatet av innovativ forskning: Clarins forskare använder alla tillgängliga vetenskapliga resurser för att upptäcka de effektivaste aktiva ingredienserna från växtriket och skapa ultrasensoriska konsistenser med bevisad effektivitet.

Under en Clarins behandling använder skönhetsterapeuterna en blandning av Clarins- och ClarinsPRO-produkter. PRO för fackmän: sammansättningar som är exklusivt reserverade för användning på span, särskilt framtagna för att passa Clarins speciella tekniker. En fin blandning av dyrbara växtextrakt och härliga konsistenser som ger omedelbara, optimala resultat och möjliggör en äkta skräddarsydd metod för behandlingar.