Spa My Blend by Clarins

Exklusiv klubb för exceptionella hotell
över hela världen som erbjuder den
ultimata spaupplevelsen.

the Ritz Carlton, toronto

DEN ULTIMATA SPABEHANDLINGEN

Ett exklusivt samarbete mellan två märken. Clarins: en 100 % manuell metod, en samling ikoniska produkter och ett banbrytande förhållningssätt till skönhet sprunget ur växter.
My Blend: ett mycket exakt diagnosverktyg som skapar en unik blandning i realtid för att ge en helt skräddarsydd behandling.

SAKKUNSKAP

Dessa span erbjuder en komplett serie med spatjänster som utförs av en uppmärksam skönhets-coach. De omfattar ursprungliga appliceringstekniker, otroliga sammansättningar, expertråd och nästa generations utrustning.

Hôtel Royal
Monceau-Raffles Paris

Helt designat av Philippe Starck, Hôtel Le Royal Monceau – Raffles Paris har en totalt avantgardistisk, tidlös och djärv stil. En intim parisisk upplevelse i ett helvitt paradis.
Spa My Blend by Clarins "skapat av Starck" ger fridfullhet och lyxig enkelhet. Detta himmelrike för lugn och avkoppling är en helgedom för skräddarsydd lyx. Dess 1 500 kvadratmeter, designade för välbefinnande, inkluderar en 23 meter lång simbassäng (den största som någonsin byggts på ett lyxhotell i Paris), badar i solsken och är omgiven av spegelklädda väggar som ger en känsla av oändlighet.

LISTA ÖVER SPABEHANDLINGAR

Bli klubbmedlem i Spa My Blend by Clarins på Hôtel Le Royal Monceau

Bli klubbmedlem i Spa My Blend by Clarins på Hôtel Le Royal Monceau och känn dig unik varje dag

Hôtel Royal Monceau
Raffles Paris

37, avenue Hoche 75008 Paris
Tel Spa: +33 (0)1 42 99 88 99

WEBBPLATS

my blend

Skapad av dr Olivier Courtin-Clarins, My Blend är ett revolutionerande koncept: det strävar efter att bemöta alla hudtypers förändrade och individuella behov, oavsett ålder genom skräddarsydda behandlingar. Genom att ta hänsyn till en persons livsstil, förutom till hudens ålder och typ när sammansättningar utvecklas, går My Blend steget längre än "konventionella" skönhetsprodukter. My Blend erbjuder 150 blandningar och 350 dag- och nattkombinationer genom att tillföra "boosters" (koncentrat av rena aktiva ingredienser) till 14 dag- och nattkrämer. Vilken är din blandning? Få din personliga diagnos på www.my-blend.com/Diagnosis

För en oförglömlig upplevelse, ge dig själv en My Blend-spabehandling och lägg din skönhet i våra skönhets-coachars experthänder.

UPPTÄCK

The Ritz-Carlton, Toronto

Hänge dig i en skräddarsydd spaupplevelse på femte våningen av detta fantastiska hotell som är känt för sin fantastiska arkitektur. Det storslagna Spa My Blend by Clarins upptar en 2 000 kvadratmeter stor yta.
Det erbjuder Clarins-behandlingar för ansikte och kropp, så väl som My Blends ansiktsbehandlingar, anpassade bara för dig. Ett unikt och annorlunda sätt att hänge sig åt välbefinnande och uppleva äkta hudföryngrande.

The Ritz Carlton Toronto
181 Wellington St. WToronto,
ON. M5V 3G7, Canada
Tel: +1 416 572 8000
E-POSTADRESS WEBBPLATS