10 orsaker till att lita på Clarins

Nummer 1

inom europeisk lyxhudvård*

*Källa: Europeiska prognoser

Skönhet
"tillverkad i Frankrike"

Allting började i Paris 15 mars 1954 när Jacques Courtin-Clarins öppnade sitt första Clarins institut med en banbrytande övertygelse om att välmående och lycka var oupplösligt kopplade till skönhet. Den tanken var helt ny. Vid samma tid började kändisar visa sina kroppar på tidningsomslag, eran för fysisk och mental frihet var på väg att inledas. En revolution i vilken Jacques Courtin-Clarins spelade en viktig roll genom att säga till kvinnor, "Ja, du är vacker!"
I Frankrike där det alltid har varit ytterst viktigt att vårda sin hy var hans framgång omedelbar. Ryktet spred sig och produkterna blev tillgängliga världen över.
Idag fortsätter Clarins att utforma och producera sina produkter i Frankrike och har förblivit trogen sin ursprungliga livsyn: lyssna på kvinnor för att förstå deras behov på riktigt och att utveckla, säkra, naturliga och högeffektiva hudvårdsprodukter.

En familj som brinner
för hudvård

Clarins är mer en ett märke, det är också framgångssagan om en exceptionell familj. På Clarins utformar vi inte bara unika hudvårdsprodukter i generation efter generation, vi ärver vår passion för skönhet och helgar våra liv åt det.

Jacques Courtin-Clarins visar sin appliceringsmetod för ansiktsoljor

1960. Jacques Courtin-Clarins med sina två söner Christian och Olivier.

Christian Courtin-Clarins, Clarins grundare med sina söner. Garanterad kontinuitet.

Clarins – igår, idag och imorgon

Virginie Courtin-Clarins. Serge Rosinoer, Jacques Courtin-Clarins högra hand. Christian Courtin-Clarins. Prisca Courtin-Clarins. Claire Courtin-Clarins. Olivier Courtin-Clarins. Jenna Courtin-Clarins.

Ständig innovation

Clarins forskares filosofi? Att alltid vara i främsta ledet när det gäller innovationer.
Clarins har alltid varit ledande inom innovation, från Body Shaping Cream, den första konturformande produkten som skapades av Jacques Courtin-Clarins, till aromterapeutisk kroppsvård och exklusiva sammansättningar mot föroreningar.

Clarins forskning utförs i våra egna laboratorier med den dubbla utmaningen att uppnå enastående resultat samt att hålla den högsta säkerhetsstandarden, så väl som att använda toppmodern utvecklingsteknik och kliniska testningsanläggningar.
En ny vetenskaplig upptäckt? En ny ingrediens med effektivare resultat? Även om en produkt säljer bra kommer den att förbättras för att öka dess effektivitet, kvalitet och njutningen som den ger.

Hyaluronsyremolekyl

UPPTÄCK VÅRA AKTIVA INGREDIENSER >

Växter –
vår vetenskap

Clarins kommer alltid att välja en naturlig ingrediens framför en kemisk om den har samma effektivitetsnivå. Detta är den gyllene regeln som alla Clarins forskare följer när de utformar nya innovativa produkter. Clarins använder mer än 250 naturliga växtextrakt i sina sammansättningar. Alla är noggrant utvalda för sina egenskaper och tillhandahålls i en optimal sammansättning för att ta fram alla kvinnors skönhet. Unik sakkunskap som skyddar vår planets biologiska mångfald.

Ikoniska produkter som ständigt förbättras

Ständig innovation för att bemöta kvinnors skönhetsbehov och fortlöpande förfining av de produkter som redan finns. Med detta mål i åtanke har Clarins skapat många revolutionerande branschnyheter. Problemlösande produkter som levererar verkliga resultat med ett urval av konsistenser och appliceringstekniker som främjar deras effektivitet. Med banbrytande innovationer och sammansättningar som ständigt återuppfinns och bästsäljare som klarar tidens test har Clarins gjort djärva innovationer till sitt signum.

Double
Serum

Instant Light
Natural Lip
Perfector

Beauty
Flash
Balm

Blue
Orchid
Oil

Body Lift
Cellulite
Control

Instant Smooth
Perfecting Touch

Extra Firming

Eau
Dynamisante

Två serum med styrka från 20 kraftfulla åldersmotverkande växtextrakt som riktar in sig på alla nivåer av hudåldrande i en komplett intensivbehandling.

Smältande läppbalsam med läcker smak som smälter samman med läpparna och blir till en andra glänsande, mjukt färgad hud. Omedelbart fylligare, återfuktade och förfinade läppar.

Detta unika balsam suddar omedelbart ut trötthetstecken och återställer hudens lyster. Mer än 30 år av framgång!

Det bästa från växtriket perfekt sammansatt för att återställa vitalitet och lyster till torr hud. 100 % rena växtextrakt är lika med 100 % välmående.

En sammansättning berikad med växtextrakt som riktar in sig på alla cellulitnivåer: minskar utseendet på envisa celluliter och förebygger nya celluliter.

Denna prisbelönade basprimer är den perfekta blandningen av makeup och hudvård. En lätt, len konsistens som glider ut över huden och fyller i och jämnar ut fina linjers, rynkors och porers utseende.

Denna expertdagkräm ger en "lyftande" effekt vid applicering för omedelbara skönhetsresultat. Den minskar synbart rynkor och uttryckslinjer och formar mjukt ansiktsdragen för att ta fram hudens naturliga skönhet.

Den ikoniska och stärkande doften som förenar växters aromatiska och terapeutiska egenskaper. Dofta gott och känn dig fantastisk!

Expertis från skönhetsinstituten

1954 började Clarins liv som ett skönhetsinstitut i Paris. Från det allra första institutet som öppnades i Paris 1954 till dagens internationella nätverk av Clarins hudspan på ansedda platser världen över har Clarins bevarat sin magiska formel: unika appliceringsmetoder för att främja sina produkters effektivitet. Att besöka ett Clarins hudspa innebär också att du kommer att gå därifrån med tips och tricks för din skönhetsrutin i hemmet.

Det bästa av det bästa

Clarins My Blend Spa på Royal Monceau Raffles i Paris tilldelades priset för "Best Spa 2012 – Best of the Best" på IABC Virtuoso awards.

Skräddarsydd hudkonsultation

Hos Clarins kan du vara säker på att hitta rätt skönhetsrutin för dig bland alla våra olika behandlingar.
Eftersom alla har olika hud erbjuder Clarins ett brett urval av konsistenser som passar olika åldrar, hudtyper, preferenser och årstider.
Hur kan vi framhäva din skönhet idag?

Upptäck hudtid

En Clarins-specialist kommer att ge dig de allra bästa skräddarsydda råden och rekommendera en anpassad hudvårdsrutin så väl som att visa professionella appliceringstekniker för att maximera dina produkters effektivitet.
Besök en av våra försäljningsdiskar och njut av denna gratisservice och få ett urval av passande provförpackningar.

Balansera

Smink-
borttagning

Rengör

Stärk

Exfoliera

Rena

Fokusera

Återfukta

Skydda

Förnya

Förstärk

Reparera

Försköna

Testa innan du köper

Eftersom våra produkter är våra bästa ambassadörer erbjuder vi dig att testa dem.
Vad har du för hudtyp? Vilka är dina hudproblem? Vilken sorts konsistens föredrar du?
För att vara säker på att uppfylla dina personliga skönhetsbehov finns de flesta Clarins produkter i provförpackningar – så varför inte testa dem?

VÄLJ MINA PROVER >

Clarins åtagande: att göra livet vackrare.

Clarins brinner för att respektera naturen och skydda den biologiska mångfalden.
Vi stödjer lokala samhällen och köper våra råmaterial i enlighet med fairtrade-principer. Vi respekterar denna generation och efterföljande generationer. Som konsument och världsmedborgare hoppas vi att du delar vårt engagemang för att skydda miljön.

Clarins pris till dynamiska kvinnor, Femme Dynamisante går till kvinnor som ägnar sina liv åt att hjälpa underprivilegierade barn. Hittills har 70 kvinnor världen över erhållit priset. Syster Emmanuelle vann priset 2000.

Clarins bidrar till att skydda vår planets biologiska mångfald. Under 2012, i byn Li Guang (Liming, Yunnan) i Kina, startade Clarins upp ett planterings- och lärlingsprogram för det lokala samhället i samarbete med Pur-projektet. Det första året planterades 5 00 traditionella medicinalväxter och frivilliga från byn utbildades i jordbrukstekniker.

Under 2008 i Vin Kim, Vietnam finansierade Clarins byggandet av en skola för det lokala samhället. Byn producerar vu sua-frukt (dess främsta inkomstkälla) en ingrediens som används i bl.a. Extra-Firming-produkterna.

Clarins tillhandahåller måltider till barn i samarbete med FEED-projektet som samlar in medel för FN:s livsmedelsprogram.

Clarins hjälper kvinnor med cancer att fortsätta vara vackra genom att stödja organisationer som Etincelle och Look Good Feel Better.

I Madagaskar, ursprungslandet för många av de växter som ingår i Clarins produkter (katafray, vernonia, sallatsspikblad, m.fl.) stödjer Clarins ett projekt för att ge 10 000 människor som bor i Tulear-regionen tillgång till vatten. Nya pumpar och brunnar har byggts.

Courtin Arthritis Foundation är den största privata välgörenhetsorganisation för svår reumatism och är erkänd för den nytta deras arbete gör för allmänheten. Stiftelsen har redan bidragit till mer än 600 projekt med det gemensamma målet – att ge hoppet tillbaka åt de som är sjuka.

Jean-Pierre Nicolas, doktor i antropologi, etnobotaniker och grundare av Jardins du monde (fransk humanitär organisation). Vinnare av ClarinsMens miljöpris. Clarins stödjer aktivt hans organisation som strävar efter att förbättra hälsan, med hjälp av medicinalväxter, för de som inte har tillgång till konventionella mediciner.

Varje produkt har en hemlig ingrediens – kärlek.

Alltid redo att lyssna, göra mer, göra bättre och ge nöje. Detta är historien om Clarins.
På sina skönhetsinstitut engagerade sig Jacques Courtin-Clarins djupt för att uppmuntra kvinnor att dela med sig av sina åsikter om hans produkter. Våra produkter och appliceringstekniker är resultatet av mer än 50 år av dialog med våra kunder.
Kundservice, skönhetskonsulenter, butikssäljare, marknadsförare, forsknings- och utvecklingsspecialister, m.fl. Bakom varje Clarins produkt finns en grupp av hängivna män och kvinnor vars uppdrag är att göra ditt liv ännu vackrare. Det är mer än ett jobb, det är en passion.

Melody Chen
Marknadschef,
Kina

Elaine Vuong
Projektchef för utbildning,
Taiwan

Capucine Arfeuillère
Marknadsföring hudvårdsutveckling,
Frankrike

Israël Perez
Visuel marknadsföring,
Mexiko

Dominique Rist
Chef för internationell utbildnings-
& hudvårdsutveckling,
Frankrike

Malika Yahshiboeva
Försäljningsassistent,
Dubai

Sylvie Sola
Chef för internationell utbildning,
Frankrike

Kelthum Elminai
Försäljningsassistent,
Dubai

Sonia Gagnaire
Ansvarig för kundundersökningar,
Frankrike

Christopher Truffa
Märkesambassadör,
USA

Eric Antoniotti
Makeup-artist,
Frankrike

Grégory Saussez
Kundserviceansvarig,
Frankrike

Delphine Dubois
Chef för kvalitetskontroll,
Frankrike

Zue Jun
Skönhetsrådgivare,
Dubai

Caroline Opel
Forskning och utveckling av makeup,
Frankrike

Olga Komrakova
Makeup-artist,
Ryssland

Leona Low
Projektchef för utbildning och kundservice,
Singapore

Brenton Kearley
Biträdande försäljningschef,
USA

Marie-Astrid Leblanc
Assistent för marknadsrelationer,
Frankrike

Sandro Allenbach
Makeup-instruktör,
Schweiz

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

Anledning 1