a pictogram

 

Hudvård när dagarna blir kalla

Hösten har kommit och temperaturen faller. Skydda och vårda din hud när dagarna är kallare med Clarins must-have-produkter för en mjuk hud med strålande lyster. Få alla 4 höstfavoriter i reseformat vid alla köp över 700kr:
- Comfort Lip Oil 01, mini
- Total Eye Lift, 7 ml
- SOS Comfort Mask 15 ml
- Nya Calm Essentiel Soothing Reparing Balm, 10 ml
- En necessär som matchar det kommande vädret

*Erbjudandet gäller alla beställningar över 700kr på Clarins.com under perioden 27 september–3 oktober 2022. Alla erbjudanden gäller så långt lagret räcker. Om en vara skulle råka ta slut får du en liknande produkt istället med din beställning. Beställningens totala värde efter att eventuella lojalitets-, kampanj- eller rabattkoder har tillämpats måste uppgå till minimibeloppet som krävs för alla specialerbjudanden. Clarins förbehåller sig rätten att utan förvarning ta bort eller ändra ett erbjudande under kampanjtiden.
a pictogram

 

Höstens Beauty Days är här

Dagarna blir mörkare men för att lysa upp tillvaron erbjuder vi våra medlemmar upp till 25 % rabatt på allt på hela webbplatsen under en begränsa tid! Logga in innan du lägger din beställning. Om du inte är medlem än, bli det och skapa ett konto på vår webbplats innan du lägger din beställning och dra nytta av alla våra medlemsförmåner – det är snabbt, enkelt och gratis!

*Erbjudandet gäller alla beställningar för inloggade kunder på Clarins.se under perioden 20–29 september 2022. Alla erbjudanden gäller så långt lagret räcker. För att utnyttja erbjudandet måste du ha eller skapa ett konto och vara inloggad på kontot på Clarins.se innan du lägger din beställning. Vid eventuella problem, kontakta vår kundservice innan du lägger beställningen. Vi kan inte ge rabatter eller göra en återbetalning i efterhand på grund av att du inte var inloggad när du lade beställningen.
Special Offers
Pictogram-Gift

Club Clarins

Medlemsbelöningar

Skapa ett konto för att gå med i Clarins lojalitetsprogram, få alltid 15% rabatt på alla produkter och tjäna poäng med alla beställningar.
Få 20 poäng i välkomstpresent när du registrerar dig.

15% rabatt på alla produkter
10kr spenderade på clarins.se = 1 poäng
150 uppnådda poäng = 100kr rabatt*

* När du uppnår 150 poäng får du ett e-postmeddelande med en rabattkod på 100kr att lösa in när du gör ditt nästa köp på clarins.se.
Din kampanjkod är giltig i 6 månader efter mottagning.
Special Offers
Pictogram-Gift

Prenumerationserbjudande

100 kr rabatt med Nyhetsbrevsprenumerering

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och ta del av senaste uppdateringar, specialerbjudanden och mycket mer.
Få 100kr rabatt på ditt nästa köp över 600kr
om du anmäler dig idag. *

* Du får ett e-postmeddelande med en rabattkod för 100 kr på din första beställning över 600kr rabatt efter att du registrerat dig för nyhetsbrevet.
Special Offers
Pictogram-Gift

Specialerbjudande Online

Hitta dina skönhetsfavoriter

Med varje beställning du gör på clarins.se
får du välja 3 gratisprover.

Gratis gåvor kan ändras. Värdet är baserat på genomsnittligt ml-värde för standardprodukter i full storlek. Alla erbjudanden är beroende av tillgänglighet.
Clarins förbehåller sig rätten att ta bort eller ändra ett erbjudande under kampanjperioden utan föregående meddelande. Onlineköp med presentkuponger bidrar inte till lägsta utgifter för något erbjudande eller gratis gåva. Bilder är endast för information och kanske inte är i skala.