a pictogram

 

Upp till 25% medelmsrabatt

Endast idag får du som Club Clarins-medlem upp till 25% rabatt på nästan hela sidan. Se till att logga in till ditt konto för att ta del av rabatten innan du lägger beställningen.

Om du inte redan har ett konto kan du snabbt skapa ett – det tar bara 1 minut, det är gratis och ger dig massor av förmåner. Klicka här för att logga in eller registrera dig nu ...

*Erbjudandet gäller alla produkter på Clarins.se den 7 februari. Se till att du är registrerad medlem för att få ta del av rabatten. Om du inte redan har ett konto kan du enkelt skapa ett under ”mitt konto” – det är enkelt, snabbt och gratis. För att ta del av medelmsrabatt måste du vara inloggad på ditt konto när du lägger beställningen. Vid problem att logga in kontaktar du vår kundtjänst innan du lägger beställningen. Alla erbjudanden gäller så långt lagret räcker. Clarins förbehåller sig rätten att utan förvarning ta bort eller ändra ett erbjudande under kampanjtiden.
a pictogram

 

Dags för hemmaspa

Unna dig själv en spa upplevelse hemma – få vårt Spa at home-set nästa gång du handlar på Clarins.se.

Handla för 700 kr och få:
- Fresh Scrub Refreshing cream, 15ml
- Lip Comfort Oil 01 Miniature
- Relax Bath, 30ml
- SOS Hydra Mask, 15ml

*Erbjudandet gäller alla beställningar över 700kr på Clarins.se mellan den 27 januari och 13 februari 2023, så långt lagret räcker.Om en vara skulle råka ta slut får du en liknande produkt med din beställning. Beställningens totala värde efter att eventuella lojalitets-, kampanj- eller rabattkoder har tillämpats måste uppgå till minimibeloppet som krävs för alla specialerbjudanden. Clarins förbehåller sig rätten att utan förvarning ta bort eller ändra ett erbjudande under kampanjtiden.
Special Offers
Pictogram-Gift

Club Clarins

Medlemsbelöningar

Skapa ett konto för att gå med i Clarins lojalitetsprogram, få alltid 15% rabatt på alla produkter och tjäna poäng med alla beställningar.
Få 20 poäng i välkomstpresent när du registrerar dig.

15% rabatt på alla produkter
10kr spenderade på clarins.se = 1 poäng
150 uppnådda poäng = 100kr rabatt*

* När du uppnår 150 poäng får du ett e-postmeddelande med en rabattkod på 100kr att lösa in när du gör ditt nästa köp på clarins.se.
Din kampanjkod är giltig i 6 månader efter mottagning.
Special Offers
Pictogram-Gift

Prenumerationserbjudande

100 kr rabatt med Nyhetsbrevsprenumerering

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och ta del av senaste uppdateringar, specialerbjudanden och mycket mer.
Få 100kr rabatt på ditt nästa köp över 600kr
om du anmäler dig idag. *

* Du får ett e-postmeddelande med en rabattkod för 100 kr på din första beställning över 600kr rabatt efter att du registrerat dig för nyhetsbrevet.
Special Offers
Pictogram-Gift

Specialerbjudande Online

Hitta dina skönhetsfavoriter

Med varje beställning du gör på clarins.se
får du välja 3 gratisprover.

Gratis gåvor kan ändras. Värdet är baserat på genomsnittligt ml-värde för standardprodukter i full storlek. Alla erbjudanden är beroende av tillgänglighet.
Clarins förbehåller sig rätten att ta bort eller ändra ett erbjudande under kampanjperioden utan föregående meddelande. Onlineköp med presentkuponger bidrar inte till lägsta utgifter för något erbjudande eller gratis gåva. Bilder är endast för information och kanske inte är i skala.