a pictogram

 

Sommaren är här

Gör dig redo för sommaren och upptäck nya Clarins favoriter. Få vårt sommar start-kit nästa gång du handlar på Clarins.se

Handla för 800 kr och få:
- Lip Comfort Oil 01 Mini
- SOS Lashes Serum Mascara 01 Mini
- Tonic Body Oil, 10ml - Mask SOS Comfort, 15ml
- Body Fit A.Cellulite C.Expert, 30ml
- Double Serum, 0.9ml

När du handlar för 1100 kr får du ovanstående set plus följande favoriter för att skämma bort dig lite extra:
- Tonic Bath, 30ml
- Clarins Small Purse

*Erbjudandet gäller alla beställningar över 800kr och 1100kr på Clarins.se mellan den 30 maj och 12 juni 2023, så långt lagret räcker. Om en vara skulle råka ta slut får du en liknande produkt med din beställning. Beställningens totala värde efter att eventuella lojalitets-, kampanj- eller rabattkoder har tillämpats måste uppgå till minimibeloppet som krävs för alla specialerbjudanden. Clarins förbehåller sig rätten att utan förvarning ta bort eller ändra ett erbjudande under kampanjtiden.
a pictogram

 

Sista Chansen

Oavsett om de har varit med dig i många år eller om du vill ta vara på den här sista möjligheten att upptäcka dem, dra nytta av: 20% rabatt på ett urval av produkter i begränsade kvantiteter

*Erbjudandet gäller på Clarins.se från den 23 april 2023 så länge lagret räcker och på särskilt utvalda produkter. Erbjudandet går inte att kombinera med andra rabatter så som medlemspriser/rabatter. Rabatten läggs på i varukorgen vid utcheckning. Vid problem kontakta vår kundtjänst innan du lägger beställningen. Alla erbjudanden gäller så långt lagret räcker. Clarins förbehåller sig rätten att utan förvarning ta bort eller ändra ett erbjudande under kampanjtiden.
Special Offers
Pictogram-Gift

Club Clarins

Medlemsbelöningar

Skapa ett konto för att gå med i Clarins lojalitetsprogram, få alltid 15% rabatt på alla produkter och tjäna poäng med alla beställningar.
Få 20 poäng i välkomstpresent när du registrerar dig.

15% rabatt på alla produkter
10kr spenderade på clarins.se = 1 poäng
150 uppnådda poäng = 100kr rabatt*

* När du uppnår 150 poäng får du ett e-postmeddelande med en rabattkod på 100kr att lösa in när du gör ditt nästa köp på clarins.se.
Din kampanjkod är giltig i 6 månader efter mottagning.
Special Offers
Pictogram-Gift

Prenumerationserbjudande

100 kr rabatt med Nyhetsbrevsprenumerering

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och ta del av senaste uppdateringar, specialerbjudanden och mycket mer.
Få 100kr rabatt på ditt nästa köp över 600kr
om du anmäler dig idag. *

* Du får ett e-postmeddelande med en rabattkod för 100 kr på din första beställning över 600kr rabatt efter att du registrerat dig för nyhetsbrevet.
Special Offers
Pictogram-Gift

Specialerbjudande Online

Hitta dina skönhetsfavoriter

Med varje beställning du gör på clarins.se
får du välja 3 gratisprover.

Gratis gåvor kan ändras. Värdet är baserat på genomsnittligt ml-värde för standardprodukter i full storlek. Alla erbjudanden är beroende av tillgänglighet.
Clarins förbehåller sig rätten att ta bort eller ändra ett erbjudande under kampanjperioden utan föregående meddelande. Onlineköp med presentkuponger bidrar inte till lägsta utgifter för något erbjudande eller gratis gåva. Bilder är endast för information och kanske inte är i skala.