Salicylsyra är en molekyl som finns naturligt i pilbark, vars namn kommer från trädets latinska namn Salix babylonica. Det är en beta-hydroxisyra (BHA).
Kosmetiska egenskaper Salicylsyra
Salicylsyra används för sina renande och antibakteriella egenskaper. Den kan lösa upp länkarna mellan celler vilket varsamt exfolierar huden och förfinar hudens struktur.
Hitta fördelarna med det i ...
PURE-RESET Smooth Skin Blemish Serum - Youthful Skin - Rebalancing and Anti-Blemish 30 ml Aktuellt pris kr 355,00 Har fått betyget 4.8333 stjärnor av 5