Laddar bild
Maskkonsistens, bakgrund Maskkonsistens, bakgrund Maskkonsistens, bakgrund Maskkonsistens, bakgrund Maskkonsistens, bakgrund Maskkonsistens, bakgrund Maskkonsistens, bakgrund

Mask Finder

Ge din hudvårdsrutin ett lyft.

Oavsett din huds behov, finns det en matchande och stimulerande Clarins-mask.

Hitta en mask som matchar min huds behov!
Maskkonsistens, bakgrund
Mask Finder

Vilket är ditt främsta hudproblem?

Välj hudproblem

Fina linjer Fina linjer
Stramande känsla Stramande känsla
Svullnader Svullnader
Synliga porer Synliga porer
Glåmig hud Glåmig hud
Slapphet Slapphet
Maskkonsistens, bakgrund
Mask Finder

Några frågor?

Våra experter finns här för dig

Ansiktsmasken är en praktisk del av din allmänna hudvårdsrutin. Den ger huden i ansiktet och ibland även på halsen specialbehandling. Ansiktsmasker finns i olika utföranden – allt från geler och krämer till lera eller ”arkmasker” (sheet masks) som får verka på huden från 5 till 25 minuter beroende på instruktioner.
Ansiktsmaskerna från Clarins innehåller växtbaserade aktiva ämnen. Dessa har valts ut noggrant efter mångårig vetenskaplig forskning eftersom de visat sig svara mot specifika hudproblem. Ekologisk dvärgdunört bidrar till exempel till att rengöra huden. Det gör den till en optimal ingrediens i SOS Pure Mask som rengör och drar ihop porerna hos fet hud till blandhud. Vildmangosmör tillför huden näring med intensiv effekt, vilket gör att det återfuktar mycket torr hud i SOS Comfort Mask. Clarins expertis när det gäller växtbaserade aktiva ämnen säkerställer att våra ansiktsmaskers effekt tål att jämföras med masker som bygger på mer aggressiva föreningar som salicylsyra eller hyaluronsyra. Även om vi alltid väljer naturliga ingredienser framför kemiska, finns det ett skäl till varför vissa av våra masker – som Beauty Flash Balm – är kultförklarade skönhetsklassiker!
Oavsett om du har torr hud, känslig hud eller hud med tendens till akne – eller allt däremellan – finns det en mask med ingredienser av naturligt ursprung för att behandla ditt specifika hudproblem. Resultatet? En återfuktad, välnärd och revitaliserad hud som är fri från orenheter och har en strålande frisk lyster.

Clarins ansiktsmasker är intensivverkande behandlingar som svarar mot olika hudproblem. De är utformade för att komplettera din dagliga hudvårdsrutin. De kan användas allt från en till flera gånger i veckan för att behandla specifika hudproblem. Maskerna kan allt från att avlägsna döda hudceller och befria huden från orenheter, förhöja hudens lyster och glöd, jämna ut hudens struktur, återfukta och lugna känslig hud till att motverka tecken på hudens åldrande som rynkor och minskad fasthet och mycket annat. Använd vår Face Mask Finder för att hitta vilken Clarins-mask som bäst uppfyller din huds behov.
Ytterligare en fördel med ansiktsmasker? Avkoppling! Tillvaron är ofta hektisk så några minuters paus kan vara riktigt välgörande och ge dig tillfälle att koppla av och varva ner. Så unna dig själv det. Men oroa dig inte – även om du passar på att bocka av några saker på din digra att-göra-lista medan masken verkar, kan även du njuta av resultatet: en hud med fantastisk glöd.

Bör du använda ansiktsmask på morgonen eller kvällen? Som en del av din hudvårdsrutin eller separat? På Clarins tycker vi att kvällen är den bästa tidpunkten för ansiktsmasker, helst efter ett bad eller en dusch. Det varma vattnet öppnar hudens porer vilket gör att masken absorberas djupare ner i huden så att de kraftfulla växtbaserade aktiva ämnena kan verka ännu effektivare. Och se till att rengöra och använda toner på huden före ansiktsmasken.
För vackrast tänkbara hud rekommenderar vi att du använder ansiktsmask minst två gånger i veckan beroende på typ av mask. Din hud återfuktas, revitaliseras och befrias från alla orenheter så att du enkelt kan bevara en hälsosamt strålande lyster dag efter dag.

En mask kan vara en mycket effektiv del av din dagliga skönhetsrutin. Men för att ge de aktiva ingredienserna optimala förutsättningar att verka, måste masken appliceras på ren hud så att inte smuts eller bakterier fångas under masken.
Rengör först huden med Total Cleansing Oil eller Gentle Renewing Cleansing Mousse alternativt en rengöringsprodukt anpassad för din hudtyp. Du bör helst kombinera rengöringen med ett exfolieringssteg för att avlägsna alla orenheter och döda hudceller från huden. Något i stil med Gentle Refiner eller One-Step Exfoliating Cleanser bidrar till att förbereda huden så att masken absorberas optimalt.
Följ upp med en toner för din hudtyp, till exempel Hydrating Toning Lotion. Nu är din hud förberedd för ansiktsmasken. Oavsett masktyp – en återfuktande eller lysterhöjande mask, en lermask eller arkmask – bör du ta dig tid att koppla av under behandlingen.

Clarins har masker för behandling av alla tänkbara hudproblem. Använd Clarins Mask Finder för att köpa de ansiktsmasker som bäst uppfyller din huds föränderliga behov.
Eftersom växter är själva kärnan i våra hudvårdsprodukter och behandlingar, bygger även maskerna på naturliga eller ekologiska och mycket effektiva ingredienser. Varje enskild ingrediens är ansvarsfullt skördad med yttersta omsorg om miljön för att skydda den biologiska mångfalden.
En av våra storsäljare är Beauty Flash Balm, en fantastiskt återfuktande njutning för glåmig, torr hud. Den bidrar till att omedelbart avlägsna tecken på trötthet hos huden och återger en strålande lyster. Extra-Firming Facial Mask är den ultimata anti-aging-produkten, utformad för att strama upp huden och släta ut rynkor. Föredrar du att sova på saken har vi nattmasken My Clarins RE-CHARGE Relaxing Sleep Mask. Örtblandningen i denna stimulerar och tillför huden ny energi under natten så att du vaknar med fräsch, mjuk och smidig hud. Älskar du arkmasker, kan det vara bra att veta att vår Lifting Mask-Serum är berikad med ekologiskt harangunaextrakt som på blott 15 minuter har en lyftande och utfyllande effekt på känslig hud. Vill du förbättra din hudstruktur? Har du problem med för mycket olja eller talg, testa SOS Pure. Den har berikats med ekologisk dvärgdunört som rengör huden och drar ihop porerna. Eftersom vårt sortiment innehåller masker för allt från att återfukta mycket torr hud till att skulptera ansiktet kan vi erbjuda dig en mask för just din hud. Utnyttja Clarins Mask Finder för att hitta den bästa ansiktsmasken för dina behov.

Alla, oavsett kön, kan från 20 års ålder använda ansiktsmasker.
Använd Clarins Mask Finder för att hitta de ansiktsmasker som bäst uppfyller din huds föränderliga behov och skönhetsrutin vartefter den utvecklas.

Tjänster skräddarsydda för dig